Ruim 20 jaar ervaring

Die krijg je niet zomaar. Wij kopen woningen zorgt al jaren voor vertrouwen en biedt u het snelste verkoopproces voor uw woning. Want wij beseffen dat de verkoop van uw huis een grote zorg kan zijn. Bij verkoop via een makelaar of tussenpersoon weet u immers niet of uw woning verkocht wordt en voor welke prijs.

Wij kopen woningen

Zoekt u snel zekerheid en bespaart u liever de stress van continu heen-en-weer bellen, huisbezoeken en maanden in onzekerheid? Dan hebben wij dé oplossing. Die is namelijk simpel; wij kopen uw woning! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de woningmarkt door heel België, weten wij precies wat het beste bod is op uw huis.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij specialisten die huizen koopt rechtstreeks, dus zonder tussenpartijen koopt. Wij streven er naar om eigen woning bezitters zoals u, die hun huis bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met het hoogste bod. We komen onze afspraken na en regelen alles netjes bij de notaris. 

Ervaar zelf hoe een zorgeloze verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook uw woning direct aan ons zonder kosten en zonder onzekerheden. Bij wij-kopen-woningen verkoopt u een woning binnen 1 dag!

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

1. Aanmelden

Vul het contactformulier in zo dat wij een vrijblijvende bezichtiging kunnen inplannen

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

2. Afspraak

Wij kijken of uw woning voldoet aan onze criteria. Zo ja, dan ontvangt u het beste bod, waarna u beslist

zo krijgt u het beste bod op je huis

3. Verkocht

Gaat u akkoord dan wordt een koopakte opgesteld. Via de notaris ontvangt u de netto koopsom