Hieronder leest u wie wij zijn

Wij raden uw aan om dit te lezen!

Wij kopen woningen

Want wij kopen huizen in iedere woonplaats in heel Nederland.
Uw huis verkopen zonder gedoe. Hoe we dat doen?
Heel simpel, wij kopen uw huis!

1. Aanvraag

U kunt contact met ons opnemen. We maken een gratis afspraak bij u thuis.
U

2. Beoordeling

We beoordelen of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop door ons.
h

3. Verkocht

Na de waardebepaling volgt er een vrijblijvend bod op uw woning. U beslist!

“Mijn complimenten”

“ Mijn ervaringen met Leon van WijKopenWoningen.nl zijn positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het...

“Ik zou deze makelaar aanbevelen”

Een goede keuze om WijKopenWoningen.nl in te schakelen voor de verkoop van onze woning. Ze hebben een duidelijk en realistisch bod uitgebracht en ons goed geadviseerd bij de te nemen stappen voor de verkoop. Het verkoopproces - vanaf het eerste telefoontje tot...

“Alles volgens afspraak afgerond”

Deze vastgoed opkoper en makelaar hanteert een eerlijke, heldere en 'to-the-point' communicatie. Dat werkt efficiënt en zorgt er voor dat er geen misverstanden zijn of ontstaan. De woning die wij hadden verkregen uit een erfenis werd meteen en zelfs boven de prijs die...

“Ik wist niet dat zo’n makelaar bestond”

Je huis verkopen aan een makelaar was voor mij een onbekend fenomeen, ik wist niet dat het bestond. Onze dochter was klaar met haar studie in Nijmegen zodat het studentenhuis overbodig werd. We wilden eigenlijk zonder te veel rompslomp en gedoe van het huis af. Via...

Discreet, eerlijk en vertrouwd uw huis verkopen

Wij kopen woningenU vindt op het internet tal van “wij kopen uw huis” verhalen zonder dat u weet wie er achter die website(s) zit. Soms zie je er een foto bij staan. Een foto van de vage opkoper zelf. Nou, dan vraag je je toch echt af of je met zo’n figuur aan de onderhandelingstafel wil zitten?

Ondanks dat u ze veelvuldig tegenkomt op Facebook, Google of Marktplaats. U weet nooit wie er bij u komt en wat die mensen echt van plan zijn. Pas op voor hun mooie verhaaltjes en valse beloftes. Er zijn zelfs “huis opkopers” die onze website en onze manier van werken letterlijk kopiëren om bij u binnen te komen. En pas uw huis afnemen op het moment dat zei het doorverkopen. Wij raden u aan voorzichtig te zijn. Er is maar één “wijkopenwoningen” en dat zijn wij 😉 !

Wij zijn een van de betrouwbaarste opkopers van Nederland. Vaak zijn wij dan ook de enige partij die het hoogste bod uitbrengt. U weet met wie u te maken krijgt. Duidelijkheid, eerlijkheid en correctheid is onze manier van werken. U belt of mailt ons vandaag, Wij komen vandaag!

Wenst u meer informatie, referenties van notarissen of een financiële gegoedheid verklaring van Nederlandse banken? Die kunnen wij u geven. Waarom? Omdat wij een 100% betrouwbare en financieel sterke partner zijn.

Maak kennis met WijKopenWoningen

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het direct aankopen van woningen. Vastgoed makelaars van huis uit die de website “wijkopenwoningen.nl” verder hebben uitgebouwd. Wij bieden onze klanten een unieke oplossing bij het verkopen van hun huis. Hoe wij dit doen? Heel simpel, wij kopen huizen zelf!

Een professionele makelaar met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen. Een persoonlijke makelaardij waar u als klant voorop staat. Dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van “wijkopenwoningen” dé makelaar die zelf koopt!

Kortom, nodig ons uit voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar hoe prettig het is om uw huis direct, veilig en zonder zorgen te verkopen.